Se pare ca alegerile de azi vor fi la fel de scandalagioase ca si cele din 5 aprilie, inca de la orele 9 au fost semnalate cazuri cind oamenii ce au venit la vot au gasit domiciliate in apartamentele sale persoane de care prima data aud, pina si V.Filat a declarat ca ajungind la sectia de votare a aflat cu uimire ca in locuinta sa sunt domiciliate 2 persoane in plus.

Doriin Chirtoaca la rindul sau a declarat ca conform informatiilor detinute de acesta, la Vadul lui Voda primaria comunista incalca normele electorale, dorind sa se deplaseze cu urna mobila inainte de timpul stabilit.
La sectia de votare nr. 23/1 Ion Tugulea a zabovit mai mult de 20 de min. si-a permis sa faca propaganda partidului comunist si chiar sa ameninte.

Cetatenii cu drept de vot din comuna Corjova, r-nul Dubăsari,(secţia de votare nr. 5) s-au confruntat dinnou cu probleme, unui grup de cetăţeni a produs o serie de acţiunile ilegale, din cauza carora a fost împiedicată desfăşurarea alegerilor.  CEC a stabilit că alegătorii din localitata data pot vota în comuna Cocieri şi Ustia.urna de votcorjova

Reclame